Colofon

Deze website is ontwikkeld door Oppernet en TransTec adviseurs BV. Heeft u een vraag of opmerking, dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer

 

1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:

 

  • de eigenaar: de eigenaar van de website;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
  • de pagina: www.transtecadviseurs.nl, www.transtecadviseurs.eu en www.amsterdam2020.nl en alle bijbehorende subpagina’s

 

2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 

3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

 

4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

 

5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

 

6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

 

Beeldmateriaal

 

Het beeldmateriaal op deze website is onder meer afkomstig van F. Heijnen, R. Hemkes, R. Tanglao, M. Knell en T. Innael.

TransTec doet haar uiterste best om te voldoen aan auteurswensen. Voldoen wij hier niet aan of staat er materiaal op de website waarvan verkeerde copyrights gebruikt worden, wilt u dat dan melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.